PECKO

Синдикат

Клукајдрвци

Македонијо, Лане мое

Транзиција

Водете љубов, не војна

Македонски пациент

Можна варијанта

Сер-ко

Демонстранти

Пред вратата на Европа

Ѕид

Територијална разделба

Со Господ напомош

Македонски Хајд-Парк

Емигрантско танго

Заборавена метла

Точно на пладне

Лидер

Рекапитулација

Диск џокеј

Невреме

Тотална демократија

Дива игра

Извичник

Реалити шоу

Враќање во иднината

Изборна гимнастика

Излет

Гнезда