Воденица конвертор: Кириличен Фонт -> windows кирилица

Ископирајте го текстот во левото поле и кликнете на копчето „Направи кирилица“

 

Напомена: Сите букви, независно во кој фонт биле претходно напишани, ќе бидат претворени во кирилица.